|
Duplicate content
|
|
08-07-2008, 23:10 PM
|
|||
|
|||
|
Duplicate content
Daca cineva imi ia articolele de pe un blog si le pune la el pe blog cat ma afecteaza asta.
Cum pot afla daca e pus prima oara articolul la mine pe blog sau pe blogul respectiv? Stiu ca suna ciudat intrebarea dar autorul articolui este acelasi. Prefer sa scot articolele in cauza, sunt vreo 3 sau sa le rescriu decat sa imi afecteze tot siteul. |
|||
|
02-27-2010, 09:18 AM
|
|||
|
|||
RE: Duplicate content
(08-07-2008 23:10 PM)Haotik Wrote: Daca cineva imi ia articolele de pe un blog si le pune la el pe blog cat ma afecteaza asta. Depinde de rank-ul respectivului, daca are rank mare si tu apareai cu articolul pe 1 pagina de la gugal, o sa apara innaintea ta cu artocolul identic. Pai ca sa vezi care din voi a pus articolul primul te uiti la tine si la el cand s-au postat Nu e neaparat sa le scoti, de pierdut nu prea ai, poate pe viitor tu cresti in ochii lu gogu si apari innaintea lui Good luck |
|||
|
04-13-2010, 02:54 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Duplicate content
Am vazut un exemplu chiar astazi. La cautarea pe blogsearch "azi nu le inteleg pe femei" (am ajuns acolo din cauza lui mircea badea) in loc sa apara piticu e un autoblog mai bine indexat.
In principiu cine e indexat primul e considerat autor iar pagerankul general (nu cel din toolbar desi are si el un rol) e cel care decide printre altele cat de des este vizitat un site prin urmare si indexat. Te poti proteja partial folosind serviciile de ping care iti promit o indexare mai rapida sau un submit al articolului in DIGG.com care practic iti garanteaza o indexare in maxim 1 ora. De asemenea este obligatoriu sa iti setezi in panoul wordpress la "Reading Settings">"For each article in a feed, show" optiunea "Summary" astfel cei care detin autobloguri sa nu iti poata prelua intreg articolul ci doar un excerpt, in acest mod sansele sa te surclaseze se diminueaza. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help