|
Cum se poate monetiza un domeniu cu nume gresit
|
|
05-28-2008, 15:30 PM
|
|||
|
|||
|
Cum se poate monetiza un domeniu cu nume gresit
Presupunem ca ai un domeniu care nu suna chiar nasol dar nici bine nu suna, ca are o litera mancara din cuvintele care il compun.
Uni doi voi stiti la care ma refer. http://www.ghidturisic.ro Cum poate fi monetizat? |
|||
|
06-07-2008, 20:07 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Cum se poate monetiza un domeniu cu nume gresit
Eu nu mi-as pierde timpul cu el. Daca ai de gand sa faci un proiect, trebuie sa ai un domeniu bun, pentru ca daca ai succes, vei fi foarte dezavantajat.
|
|||
|
06-09-2009, 11:40 AM
|
|||
|
|||
|
Uite aici un exemplu http://www.acteur.ro/affiliate-marketing...-afiliat/. Cam greu de pus in practica pe nisa ta, dar poate iti vine o idee.
|
|||
|
06-11-2009, 08:27 AM
|
|||
|
|||
|
Domeniu de baza este un site gol ca sa zic asa, adica nu se incarca nimic pe el, si nici nu are vre-un program de afiliere, dar parca erau vreo 2 concursuri in turism si vad ce pot face daca tot il am.
|
|||
|
06-26-2009, 06:12 AM
|
|||
|
|||
|
sandossu are dreptate, ar trebui sa te gandesti la altceva.Desi pare o greseala mica, cred ca aceasta poate sa-ti aduca multe dezavantaje.Faci cum crezi...
|
|||
|
01-16-2010, 03:11 AM
|
|||
|
|||
|
Sau poate sa aduca multe avantaje daca domeniul corect s-ar dezvolta calumea.
|
|||
|
01-17-2010, 05:52 AM
|
|||
|
|||
|
Daca are ceva trafic domeniul scris corect poti incerca sa il parchezi... poti sa faci ceva maruntis din traficul adus de typo.
Eu momentan tin parcat picasa.ro si fac cam 2 euro /luna doar din oamenii care scriu adresa direct, nu e mult dar tinand cont ca nu fac absolut nimic pentru acei bani... Stiu ca nu e chiar acelasi lucru, dar si un typo poate avea trafic decent. |
|||
|
01-17-2010, 07:00 AM
|
|||
|
|||
|
Da, si eu zic sa-l parchezi, sau optimizezi pentru google pe cuvintele ghid turisic, iar in momentul cand cineva cauta gresit, da peste site-ul tau
![]() Ce e cu el ? Ai scris gresit cand l-ai cumparat ? 1 Martie Filme romanesti 8 Martie Filme comedie SMS dragoste |
|||
|
01-19-2010, 02:13 AM
|
|||
|
|||
|
cam asa, am scris haotic
|
|||